Brand identity talks

Welkom bij de brand identity talks, een verfrissende podcastserie gehost door RGN, gericht aan marketing-, communicatie- en brandmanagers, en iedereen die zich inzet voor een sterk merk. Duik met ons in de fascinerende wereld van (re)branding en ontdek de krachtige verhalen achter ’s werelds meest iconische merken. Van het ontstaan van een merkidentiteit tot de strategieën die het succes bepalen.

Group 79

Strategie bepalen

Waardevolle inzichten

Door boeiende interviews met vooraanstaande experts uit onze branche, innovatieve marketeers en creatieve visionairs, verkennen we de dynamiek van merkidentiteit in een steeds veranderend landschap. 

Of je nu een marketeer bent die op zoek is naar inspiratie, of gewoon geïnteresseerd bent in de kracht van branding, de brand identity talks beloven een bron van waardevolle inzichten en inspiratie te zijn. De brand identity talks zijn speciaal voor professionals die hun merk een flinke boost willen geven en up-to-date willen houden. 

De brand identity talks:

Welkom bij de brand identity talks – waar de kracht van merken tot leven komt. 

#2 Strategisch Brand Design

Benieuwd hoe je met strategisch brand design jouw merk kunt versterken? In deze tweede aflevering van onze brand identity talks gaan we aan tafel met merkstrategen Roel Stavorinus (schrijver van het boek Strategisch Brand Design) en René Blokzijl (partner van Dizain). Samen ontrafelen we de geheimen van iconische merken. We bespreken de essentiële elementen van een sterke merkidentiteit, en hoe je een consistente merkbeleving creëert.

#1 Merkvitaliteit

Heb je je ooit afgevraagd hoe ‘fit’ jouw merk eigenlijk is, of beter gezegd, hoe het staat met de ‘merkvitaliteit’? Laat je dan inspireren tijdens onze brand identity talks! In onze eerste uitzending schuiven Stephan Reschke van Total Design en Tom Dijk van RGN aan om een bijzonder instrument te bespreken: de Brand Vitality Scan, een gezamenlijke ontwikkeling van Total Design en RGN.

 

Bekijk de eerste brand identity talks op het YouTube-kanaal van RGN. Liever luisteren? Beluister de brand identity talks dan op Spotify!

YouTube

Brand identity talks #1: Merkvitaliteit

Spotify

Brand identity talks #1: Merkvitaliteit
Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00
    Andere
    nieuwsitems