Nieuws

Succesvolle implementatie van marketing campagnes: de voordelen van het local hero netwerk

Instore-campagnes: uitdagende tijden voor de retailsector

Het zijn uitdagende tijden voor de retailsector. Voor veel internationaal opererende retailmerken die zakendoen in heel Europa of wereldwijd, is effectief managen van voornamelijk offline marketingcampagnes – inclusief instore communicatie – een hele opgave. Het creëren en onderhouden van een unieke online klantervaring is eenvoudiger, doordat de online media veel flexibeler zijn en marketingcampagnes relatief snel kunnen worden vervangen.

Group 79

Time-to-market van instore-campagnes

Het onderhouden van consistente instore-communicatie is altijd een punt van aandacht geweest voor veel retailorganisaties. Dit was al een constante uitdaging in het pre-Covid19-tijdperk. Nu we nog steeds geconfronteerd worden met Covid-19 en de gevolgen ervan (zoals lokale lockdowns, reisbeperkingen en andere preventieve maatregelen), is dit een nog grotere uitdaging geworden. In de huidige situatie neemt de time-to-market van nieuwe instore-campagnes drastisch toe en is het de zwakste schakel geworden in het realiseren van een succesvolle marketingcampagne.

Strategie bepalen

Wereldwijde impact door lokale controle

Hoe zou het zijn als u in slechts enkele dagen een instore-campagne internationaal zou kunnen uitrollen? Lokale productie, beperkte materiaalverdeling en snelle montage en installatie op locatie door gespecialiseerde, lokale teams. Niet alleen verkleint hierdoor de ecologische voetafdruk van uw campagne drastisch, u bespaart ook een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Bovendien hoeft u bij gebruik van lokale arbeidskrachten geen sommen geld meer uit te geven aan reis- en verblijfkosten.

Utopia? Nee!

Als toonaangevende, veelzijdige serviceprovider van huisstijl en visual identity heeft RGN een groeiend netwerk van momenteel meer dan 1.000 lokale specialisten over de hele wereld om je te ondersteunen bij het succesvol implementeren van je instore-campagne. Naast het inbrengen van onze kennis, expertise en ‘Local Heroes’-netwerk, zetten we ook onze eigen, cloud-gebaseerde tooling in voor centrale controle en houden we je – realtime – op de hoogte van voortgang en resultaten, waar dan ook in het proces. Wij brengen jouw campagne concept tot leven! Of dit nu in Milaan, Salzburg, Sevilla of in New York, Singapore of Tokio is.

Laat jouw uitdagingen bij het uitrollen van campagnes aan ons over. We informeren je graag met een voorlopige uitrolplanning en prijsopgave over hoe we dit accuraat voor je kunnen verzorgen.

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00
    Andere
    nieuwsitems