Services

Vernieuwen in alle vormen en maten

Wij helpen je jouw merk te vernieuwen en te versterken. Precies zoals jij dat voor ogen hebt. Al meer dan 25 jaar en we zijn nog lang niet klaar. Ons team van enthousiaste adviseurs en projectmanagers staat voor je klaar. Klaar om jou verder te helpen. En je precies te vertellen wat hun plannen zijn, want dat wil je natuurlijk graag weten. Hebben wij ook.

Drie diensten die jouw merk verder brengen

We beginnen met een ORIENTATION van jouw merk. Wat wil je bereiken, wat is de scope/omvang van het project, welke invloed heeft het traject intern en extern? In een vooronderzoek, quickscan of uitgebreidere impactanalyse, laten we je exact weten wat er op je afkomt. Wel zo helder. 

Onze projectmanagers helpen je hierna graag met de IMPLEMENTATION. Zodat het uitpakt hoe jij het voor ogen hebt. En er geen verrassingen naar voren komen. Gebeurt dat toch, dan lossen we dat zelf op, zodat jij achterover kunt leunen om de voortgang te volgen. Als laatste bieden we MANAGEMENT aan om jouw merk in topconditie te houden. Daarvoor hebben we slimme tools en portalen waarmee we het proces monitoren. Maar ook kunnen we hier de richtlijnen en bestanden rondom jouw merk tot in detail vastleggen. 

Grens- en brancheoverschrijdend

RGN werkt grens- en brancheoverschrijdend. Geen een organisatie die serieus werk wil maken van haar merk sluiten we uit. De ene keer regisseren we de rebranding van een gemeente of multinational. De andere kant rollen we wereldwijde campagnes voor retailers uit. Meer over deze diensten lees je hieronder. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Alles voor jouw rebranding

Onze diensten zijn er om jouw merk verder te helpen. Wil je een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Een nieuwe fase als merk

Jij kent jouw branding als geen ander. Maar ken je ‘m ook door onze ogen? Goed om te weten: we kijken verder dan naar jouw merk alleen. Want we zijn nieuwsgierig naar het bedrijf achter je branding. En naar iedereen die het merk uitdraagt. In een vooronderzoek nemen we alles onder de loep en kijken we naar jouw merk. Zo leren we je bedrijf kennen en begrijpen. En leren we de taal van jouw bedrijf.

Lees meer

Jouw rebranding rollen wij uit. Van A tot Z.

Het is tijd voor actie. Maar wees gerust: het vlieg en stuntwerk doen wij wel. Waar we jou voor nodig hebben zijn de essentiële controlemomenten. Dus af en toe - of vaker, als jij dat prettig vindt - melden we ons bij je. Met onze ervaring kennen we de scenario’s en valkuilen. Gelukkig hebben we voor elke uitdaging wel een specialist in huis. Zo maken wij jouw plannen waar en kun jij lekker door.

Lees meer

Jouw merk in topconditie. Altijd. 

Jouw rebrandingstraject is uitgevoerd. Case closed? Nou, niet helemaal. Na een geslaagde uitrol zien we dat het voor alle klanten best een kunst is hun merkidentiteit in vorm te houden. Denk aan de signing, bewegwijzering en wagenparken. Dat gebeurt vaak, als het nieuwe ergens af is. Gelukkig voor jou neemt onze aandacht nooit af. Huisstijlmanagement heet dat. Wij houden jouw merk in topconditie.

Lees meer

Tom Dijk

Merkexpert- en adviseur, is 20 jaar actief in dit vakgebied en heeft honderden corporates en grote MKB-bedrijven geholpen met de voorbereiding van een rebranding of huisstijlwijziging.

“Je staat aan de vooravond van een bijzonder project en dat is best spannend. De aangepaste strategie of (her)positionering is ontwikkeld en het basisontwerp voor de nieuwe identiteit krijgt vorm. Op dat moment begin je na te denken over hoe deze nieuwe huisstijl geïmplementeerd moet worden op alle aanwezige en toekomstige huisstijldragers. Dit is geen sinecure. Elk project begint bij een goede voorbereiding. Bij sommige projecten starten we met het uitvoeren van een impactanalyse, bij andere projecten inventariseren we eerst. In beide gevallen geldt dat dit de basis is voor het uitvoeren van een succesvol implementatieproject. Wij beantwoorden al je vragen, bespreken iedere stap en begeleiden je, van de aftrap tot het doel.”

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00