Branding & roll out reinvented

Jij bent er klaar voor. Een nieuwe fase als merk. Bijvoorbeeld als gevolg van een fusie, nieuwe campagne, overname of herpositionering. Wat de reden ook is, het kan allemaal niet zonder de (re)branding van jouw merk en de perfect geregisseerde uitrol ervan. En dat kan slimmer dan je denkt, als je kiest voor RGN.

Wij vernieuwen voor klanten wereldwijd én voor onszelf. Want door de jaren heen wisten we het proces al te stroomlijnen als een F1-bolide. Zo waren we de eerste met een wereldwijd netwerk van local heroes: betrouwbare preferred suppliers, zoals installateurs, waar we een samenwerking mee hebben. En nog altijd creëren we werkwijzen die het jou makkelijker maken en ontwikkelen we platforms die jouw branding in topvorm houden. 

RGN regisseert jouw rebranding. Binnen heel Europa, maar als het nodig is ook erbuiten. We denken in onbegrensde mogelijkheden. Van impactanalyse tot implementatie en onderhoud van alle huisstijldragers. Zo hoef jij niet om te kijken naar al het regelwerk en kun jij door met jóuw werk. Vernieuwen in alle vormen en maten, altijd en overal. Wij zijn klaar, vóór jouw start.

Group 79
Opgericht
1950
Collega’s
2
Internationale projecten
+ 0 k
Local heroes
+ 0 k

Alles voor jouw rebranding

Onze diensten helpen jouw merk verder. Wil je een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Wij ook, graag zelfs! Laten we snel afspreken.

Een nieuwe fase als merk

Jij kent jouw branding als geen ander. Maar ken je ‘m ook door onze ogen? Goed om te weten: we kijken verder dan naar jouw merk alleen. Want we zijn nieuwsgierig naar het bedrijf achter je branding. En naar iedereen die het merk uitdraagt. In een vooronderzoek nemen we alles onder de loep en kijken we naar jouw merk. Zo leren we je bedrijf kennen en begrijpen. En leren we de taal van jouw bedrijf.

Lees meer

Jouw rebranding komt tot leven. Van A tot Z.

Het is tijd voor actie. Maar wees gerust: het vlieg en stuntwerk doen wij wel. Waar we jou voor nodig hebben zijn de essentiële controlemomenten. Dus af en toe - of vaker, als jij dat prettig vindt - melden we ons bij je. Met onze ervaring kennen we de scenario’s en valkuilen. Gelukkig hebben we voor elke uitdaging wel een specialist in huis. Zo maken wij jouw plannen waar en kun jij lekker door.

Lees meer

Jouw merk in topconditie. Altijd.

Jouw rebrandingstraject is uitgevoerd. Case closed? Nou, niet helemaal. Na een geslaagde uitrol zien we dat het voor alle klanten best een kunst is hun merkidentiteit in vorm te houden. Denk aan de signing, bewegwijzering en wagenparken. Dat gebeurt vaak, als het nieuwe ergens af is. Gelukkig voor jou neemt onze aandacht nooit af. Huisstijlmanagement heet dat. Wij houden jouw merk in topconditie.

Lees meer
Group 79

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In maart 2015 kreeg het hoofdkantoor van RGN een mooi stempel: certificering in kwaliteitsmanagement en veiligheid, gezondheid en milieu. Dankzij onze certificering laten we zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden. Hiermee onderstrepen we onze deskundigheid en betrouwbaarheid als hoofdaannemer. We zijn op de hoogte van de veiligheidseisen en regelgeving op werklocaties. We zijn in staat klanten en onderaannemers adequaat te begeleiden als het gaat om het voldoen aan veiligheidseisen.

Duurzaam door werkwijze

We houden van mens en milieu. Dus zorgen we er goed voor. Wij zijn actief in het hart van projecten en daardoor zijn we in de positie om een sterk adviserende en innovatieve duurzaamheidsrol in te vullen. Milieuvriendelijke materialisatie, recycle- en hergebruikprogramma’s opzetten, reduceren van de CO2-uitstoot, inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze klanten hebben vaak een belangrijk aspect gemeen: de wens om bedrijfsprocessen te verduurzamen. En onze ontwikkelde werkwijze draagt bij aan de ambitie van onze klanten en leveranciers.

square_2
circle
ISO 9001:2015

RGN heeft een uitstekend functionerend kwaliteitsmanagementsysteem. Daarmee waarborgen en verbeteren we processen met als resultaat een hoge klanttevredenheid. Dit (kwaliteitsmanagementsysteem) voldoet aan de eisen van klanten en aan de wet- en regelgeving. Door continue verbetering van de doeltreffendheid (van het kwaliteitsmanagement-systeem).zorgen we ervoor dat dit ook in de toekomst zo blijft.

VCA** 2017/6.0

Het VCA-certificaat is gericht op veiligheid, gezondheid en milieu. Dankzij ons VCA-certificaat leggen wij iedere dag de basis om veilig en gezond aan de slag te gaan. Al onze projectmanagers zijn VCA-VOL gecertificeerd. Zij kunnen hierdoor onderaannemers adequaat begeleiden als het gaat om het voldoen aan veiligheidseisen.

 

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact? Bel ons op +31 88 987 99 00