De kracht van ons local hero-netwerk

Een goed netwerk is onmisbaar.  We werken dan ook samen met betrouwbare en flexibele installateurs om ieder project tot een succes te maken. Wij scheiden het kaf van het koren door gebruik te maken van local heroes:  preferred suppliers die uitblinken op communicatie, kwaliteit en flexibiliteit. Overal ter wereld.

Inmiddels hebben we een geweldig netwerk van 1.100 local-heroes, verspreid over alle continenten. Op deze manier zijn we verzekerd van kwaliteit en kunnen we projecten snel uitrollen, maar zijn we ook eerder op de hoogte van (duurzame) innovaties, nieuwe werkwijzen en ontwikkelingen in de markt.

De kwaliteit van dit local heroes-netwerk houden wij up-to-date met ons Excellent Execution Program (EEP). Een eigen meetmethode waarmee wij installateurs op meerdere punten beoordelen en op basis hiervan belonen. Bij een goedgekeurde oplevering en goede score in het EEP betalen we de factuur zo snel mogelijk.

Group 79
Local heroes
+ 0
RuudKoetsierRGN

Local heroes die zich blijven ontwikkelen

De markt en technische mogelijkheden op het gebied van signage en bewegwijzering veranderen regelmatig. Het wordt er allemaal niet makkelijker op, integendeel. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van digitale schermen, complexe installaties, materialen of een combinatie hiervan. Hoe belangrijk is het dan om installateurs in te zetten die bewezen meebewegen met de markt, innoveren en zich blijven ontwikkelen? Juist, heel belangrijk.

RGN vindt het belangrijk dat iedere local hero hetzelfde innovatieve en servicegerichte karakter heeft, maar bovendien waarmaakt wat ze beloven.
Ruud Koetsier, partner RGN

Sluit jouw bedrijf ook aan bij 1.100 local heroes?

Heeft jouw bedrijf zijn strepen verdiend in de plaatsing van signage, bewegwijzering en/of shopfitting? En zet jouw team altijd die extra stap op het gebied van communicatie, kwaliteit en flexibiliteit? Klinkt alsof we dan bij elkaar passen! We komen graag in contact. Mail je bedrijfsprofiel, specialisme(s), werkgebied en contactpersoon naar info@rgn.nl. We nemen snel contact met je op.

square_2
circle

Waarom aansluiten?

Wij belonen installateurs die kwaliteit leveren, uitblinken op communicatie, op tijd zijn en ‘first time right’ waarmaken. Dat doen we door bijvoorbeeld door na een goedgekeurde oplevering zo snel mogelijk uit te betalen.

Vanuit onze kant investeren we in een zo goed mogelijke briefing, zodat de opdracht voor jouw team glashelder is.

Local hero uitgelicht:
RGN's preparation and briefing is always clear and the lines of communication are short, even when we are on site with the assembling team. In combination with their online tooling (mybrand.center) this works perfectly. It is also highly appreciated that we get paid within 10 days when our performance is rated as excellent by RGN. We really like our cooperation with RGN.
Pavel Jirovec, eigenaar van Prelude Reklama
Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact? Bel ons op +31 88 987 99 00