Services

Management

Jouw rebrandingstraject is uitgevoerd. Case closed, zou je kunnen denken. Nou, niet helemaal. Na een geslaagde uitrol zien we dat het voor alle klanten best een kunst is hun merkidentiteit in vorm te houden. Denk aan de signing, bewegwijzering en wagenparken. Dat gebeurt vaak, als het nieuwe ergens af is. Gelukkig voor jou neemt onze aandacht nooit af. Voor ons zit hier de voldoening van het succes continueren. Huisstijlmanagement heet dat, of in het Engels brandmanagement.

Met onze ervaring en middelen houden we jouw merk in topconditie. In, op of rondom jouw gebouwen, communicatie of wagenpark. 

The knowledge and expertise of RGN was essential.
Woonstad Rotterdam
square

Jouw ogen in het veld

Je kunt niet overal tegelijk zijn. Daarom gaan wij het veld in om al jouw merkuitingen te controleren. Dat doen we projectmatig en in samenwerking met de facilitaire afdeling, wagenparkbeheerder en/of projectteam.

De resultaten bespreken we. Daarna is het tijd voor actie.

Duurzaamheid waar je trots op bent

Signing en bewegwijzering kan vaak duurzaam worden geproduceerd. Maar waar begin je en hoe behoud je de kwaliteits- en veiligheidsstandaard? Wij adviseren je daarin en geven je een tastbaar voorbeeld.  Geen greenwashing, maar een duurzame merkuiting waar je achteraf trots op kunt zijn.  Samen met onze partners hebben we voor heel veel toepassingen een circulaire oplossing bedacht, waardoor al deze dragers een tweede leven krijgen.

Opvallend, duidelijk en merkversterkend

Signing en bewegwijzering moeten opvallen. Het is vaak het eerste wat jouw merk zichtbaar maakt en de beleving versterkt. Reden genoeg om al deze huisstijldragers in topconditie te houden. Waar dan ook en ongeacht de grootte van het gebouw. Onze signing en bewegwijzering staan als een huis. Zo is jouw merk altijd optimaal in vorm.

Jouw merk (blijft) in beweging

Je wagens zijn net van een nieuwe branding voorzien en de eerste chauffeur belt al: schade. Wij zorgen dat het wordt opgelost. Wij schakelen direct een hersteller in, zodat het voertuig binnen no-time weer helemaal on-brand is. Je kunt zelfs digitaal het resultaat bekijken. En een nieuw model auto toevoegen aan het wagenpark is zo geregeld. We maken met gemak een ontwerp dat past bij jouw huisstijl.

De tools die jij nodig hebt voor jouw merk

Jouw rebranding of roll out organiseren en monitoren we met onze eigen tooling. Zo houden we het overzicht tijdens het project, maar dat kunnen we ook daarna; zodat jouw merk of de campagne altijd on-brand blijft. Die poster, flyer en alles waar jouw logo op staat, kunnen jouw medewerkers zelf ontwerpen in mybrand.center. Is dat moeilijk? Nee joh. Makkelijker dan Photoshop? Absoluut! En daar zit ook de kracht,  want hoe simpeler het is om iets te ontwerpen, hoe kleiner de kans dat medewerkers zelf gaan knutselen. Stuur ze in de juiste richting, krijg direct on-brand content en houd het overzicht met mybrand.center.

Ontdek wat onze tooling voor jou kan doen

 
Implementation
PreZero: rebranding van wagenpark én materiaal
 
Implementation
Een verbluffende transformatie: de nieuwe identiteit van Dijk en Waard komt tot leven
 
Implementation
Nike: The Power of Belonging
 
Implementation
Realisatie en implementatie van een unieke identiteit in de bewegwijzering bij Isala Meppel
 
Implementation
Just Eat Takeaway: inspirerende omgeving voor creatieve foodies
 
Management
Signing op chirurgisch niveau voor het ZNA ziekenhuis in Antwerpen
 
Implementation
Intertrust: een transparante visie op privacy en interior branding
 
Implementation
citizenM: One-of-a-kind hotelconcept vertaald naar meerdere internationale hotels
 
Implementation
Het Greetz gevoel als rode draad in de ‘employee’ branding
 
Management
één campusgevoel voor bijna 30.000 studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam
 
Management
Innovatief merkmanagement vanuit een sterke b(r)and
 
Management
Innovatieve signing en bewegwijzering op academisch niveau
 
Implementation
Effectieve instore campagnes voor 600+ winkels
 
Implementation
Nike instore campagnes implementeren Oost-Europa

Bekijk ook deze diensten

Onze diensten helpen jouw merk verder. Wil je een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Wij ook, graag zelfs! Laten we snel afspreken.

Een nieuwe fase als merk

Jij kent jouw branding als geen ander. Maar ken je ‘m ook door onze ogen? Goed om te weten: we kijken verder dan naar jouw merk alleen. Want we zijn nieuwsgierig naar het bedrijf achter je branding. En naar iedereen die het merk uitdraagt. In een vooronderzoek nemen we alles onder de loep en kijken we naar jouw merk. Zo leren we je bedrijf kennen en begrijpen. En leren we de taal van jouw bedrijf.

Lees meer

Jouw rebranding rollen wij uit. Van A tot Z.

Het is tijd voor actie. Maar wees gerust: het vlieg en stuntwerk doen wij wel. Waar we jou voor nodig hebben zijn de essentiële controlemomenten. Dus af en toe - of vaker, als jij dat prettig vindt - melden we ons bij je. Met onze ervaring kennen we de scenario’s en valkuilen. Gelukkig hebben we voor elke uitdaging wel een specialist in huis. Zo maken wij jouw plannen waar en kun jij lekker door.

Lees meer

Jouw merk in topconditie. Altijd.

Jouw rebrandingstraject is uitgevoerd. Case closed? Nou, niet helemaal. Na een geslaagde uitrol zien we dat het voor alle klanten best een kunst is hun merkidentiteit in vorm te houden. Denk aan de signing, bewegwijzering en wagenparken. Dat gebeurt vaak, als het nieuwe ergens af is. Gelukkig voor jou neemt onze aandacht nooit af. Huisstijlmanagement heet dat. Wij houden jouw merk in topconditie.

Lees meer
Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00