The Power of Belonging: een inspirerende kantooromgeving

ProjectVan design naar een real live merkbeleving op kantoor
ScopeEuropees hoofdkantoor in Hilversum, Nederland
UitdagingInterieurontwerpen vertalen naar geschikte materialen en toepassingstechnieken
PartnersRR Donnelley (hoofdaannemer) en Downstream (ontwerp)
Group 79

Bij Nike begrijpen ze als geen ander dat sport niet alleen draait om de producten die ze verkopen, maar ook om de ervaring eromheen, of het nu gaat om de winkels of de eigen kantoren. Het creëren van een positieve teamcultuur, het vergroten van medewerkersbetrokkenheid en het bieden van een inspirerende werkomgeving zijn essentieel. 


Breng concepten tot leven: innovatieve toepassingen die verbazen

Bij het Europees hoofdkantoor van Nike hebben wij, in samenwerking met RR Donnelley en Downstream, een cruciale rol gespeeld in het versterken van deze merkbeleving door middel van interior branding. Als integraal onderdeel van het projectteam werkten we nauw samen met het ontwerpteam om de concepten doeltreffend tot leven te brengen. Gezamenlijk hebben we praktische en haalbare meesterwerken gerealiseerd, van concept tot realisatie. 

Onze focus op topkwaliteit werd gewaarborgd door zorgvuldige materiaalkeuzes en het testen van innovatieve applicatietechnieken, waaronder het laseren van houtapplicaties en het combineren van diverse materialen in 3D. Hierdoor hebben we unieke en aantrekkelijke installaties gecreëerd. Daarnaast namen wij de verantwoordelijkheid voor projectplanning, monitoring en kwaliteitscontrole. Gedurende de installatiefase hielden we toezicht op locatie, waarbij eventuele problemen direct werden aangepakt, wat resulteerde in een professionele installatie. 

Een Nike-werkomgeving die waarden uitademt

Het resultaat? Het Europees hoofdkantoor van Nike is nu een inspirerende kantooromgeving die perfect de kernwaarden van het merk weerspiegelt en een positieve impact heeft op de werknemers. Het is een plek waar zij zich verbonden voelen met het merk en gemotiveerd worden om uit te blinken in hun prestaties. 

 

 

Bij RGN begrijpen we de kracht van interior branding en de invloed ervan op een positieve werkomgeving. Als jouw partner streven we ernaar om merkbeleving en betrokkenheid te versterken, waarbij we altijd gaan voor de hoogste kwaliteit en innovatieve oplossingen. 

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact? Bel ons op +31 88 987 99 00