Nieuws

Brandweer Nederland biedt relatiegeschenken aan in samenwerking met RGN

Het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV), Brandweer Nederland en RGN werken al vele jaren succesvol samen aan de uitstraling van de brandweerkazernes. Vanaf oktober gaan we onze samenwerking verder uitbreiden met promotie- en relatiegeschenken voor de brandweer.

Group 79

Versterken van landelijke herkenbaarheid

We bieden relatiegeschenken in verschillende prijscategorieën aan. Het IFV, Brandweer Nederland, de Brandweeracademie en de Veiligheidsregio’s gaan de geschenken gebruiken om mensen te bedanken of een waardevolle attentie mee te geven. Door de items centraal aan te bieden, garanderen we de juiste toepassing van de huisstijl. Zo helpen de promotie- en relatiegeschenken op een waardevolle manier mee aan het vergroten van de landelijke herkenbaarheid van de brandweer. Daarnaast zijn deze gadgets, zoals de kookwekker, een mooie manier om brandveiligheid onder de aandacht te brengen!

Eenvoudig bestellen

Via een webshop die gekoppeld is aan CI-Control kunnen de officiële brandweerinstanties eenvoudig alle items bestellen die ze nodig hebben. Door het toevoegen van de relatiegeschenken aan onze bestaande webshop voor gevelsigning en vlaggen is alles centraal te vinden en maken we het bestellen van items zo makkelijk mogelijk.

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00
    Andere
    nieuwsitems