Nieuws

Interview over 25 jaar RGN: moving forward | deel 4/4

Deel vier: moving forward.

Vanuit Twente de wereld over. In alle vormen en maten. RGN groeide uit tot Europese marktleider in rebranding en de uitrol daarvan. Oprichters Ruud Koetsier en Erwin Scholten van Agteren en operationeel directeur Maarten Ongering blikken in een vierluik terug op 25 jaar RGN. Hieronder het laatste deel.

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel voorzien van een nieuwe huisstijl. Denk aan auto's, hijskranen en shovels maar ook treinen, vliegtuigen en zelfs varende schepen.

Erwin Scholten van Agteren, partner RGN

Group 79

De laatste terugblik: waar zijn jullie het meest trots op?

@Ruud: Dat de klanten ook klanten blijven. Er ontstaan goede relaties en zo word je jaren later weer teruggevraagd. Maar ik ben ook trots als ik uit het raam kijk en het wagenpark van BMN en Enexis zie rijden. Daar verzorgden wij de huisstijl voor. Kijk ik naar de andere kant dan zie ik Peugeot, waar wij ook een enorm project voor deden.

@Erwin: Wat ik trouwens ook ontzettend leuk vind… je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het wel voorzien van een nieuwe huisstijl. Denk aan auto’s, hijskranen en shovels maar ook treinen, vliegtuigen en zelfs varende schepen!

@Maarten: Ik ben trots dat, waar je ook op de wereld komt, je merken tegenkomt waar wij aan werken of hebben gewerkt. Ons werk is interessant omdat je voor verschillende merken werkt, je bij de bedrijven binnenkomt en ontdekt dat ieder bedrijf anders is. Dat is ook de reden waarom zoveel collega’s hier al lang werken. Eigenlijk werk je steeds weer voor een ander bedrijf. Dat houdt jezelf ook in ontwikkeling.

Wat gaan we in de toekomst van RGN verwachten?

@Maarten: Verdere ontwikkeling van ons eigen brandportal: mybrand.center. Een grote groep gebruikers ervaart al geruime tijd de meerwaarde ervan en gebruikt het dagelijks voor alle processen rondom het merk van de organisatie. Ons team van ontwikkelaars werkt iedere dag aan de doorontwikkeling en het onderhoud van de applicatie. Met alle inzichten van nu blijven we als vanouds inzetten op innovatie en het optimaliseren van processen.

@ Ruud: Ook maken we stappen op het gebied van duurzaamheid, bijvoorbeeld met ons circulaire signing- en bewegwijzerings-programma. Ieder bordje en merkdrager bestaat volledig uit duurzaam verkregen materialen. De ontwikkeling van dit programma doen we in nauwe samenwerking met het Amerikaanse Priority en voeren we binnenkort uit voor een wereldwijd opererend logistiek bedrijf.

Ons vierluik zit erop. En nu? Nou ondertussen rolden wij bij RGN ons eigen feestje uit… en goed ook! Zo vertrokken we met het team naar Bosnië-Herzegovina. Bekijk hier een video van onze reis. Bovendien werkten we met minstens zoveel enthousiasme aan onze eigen rebranding. Het resultaat daarvan is binnenkort niet te missen

Tijdlijn 25-jarig jubileum RGN
Tijdlijn 25 jaar RGN
Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00
    Andere
    nieuwsitems