Nieuws

RGN verhuist naar DSTRCT/74 in Hengelo!

Over een paar maanden verhuist RGN naar Hengelo. Het uitgangspunt is om 1 juli 2020 operationeel te zijn in het nieuwe ‘DSTRCT/74’.

RGN neemt deze stap om verder te professionaliseren en krijgt op deze locatie mogelijkheden tot het inrichtingen van een modern kantoor, naar de eisen en inzichten van nu en voor dat van de toekomst. Ondanks de actuele situatie rondom corona ziet de directie van RGN de verhuizing met veel plezier en vertrouwen tegemoet. Algemeen directeur Erwin Scholten van Agteren: “De verhuizing naar deze locatie geeft straks een positieve impuls aan ons als onderneming en zeker ook aan al onze medewerkers. Het past bij waar we staan en waar we mee bezig zijn. We geloven in dit nieuwe concept”.

Group 79

Momenteel ondergaat het voormalige Essent kantoor een totale metamorfose. Het gebouw krijgt een opvallende entree en onderscheidt zich straks door een moderne en zakelijke uitstraling en is tegelijk groen en duurzaam, zodat het een BREEAM-Excellent certificaat en Energielabel A krijgt.

Het gebouw staat aan de Wegtersweg 1 in Hengelo en heeft de naam DSTRCT/74 gekregen, naar het kengetal van regio Hengelo. Op de verdieping van RGN wordt een volledig nieuw kantoorconcept ontwikkeld, naar een ontwerp van Ditt Officemakers, realisatie door TransHeroes Real Estate in samenwerking met Som=.

Als je hier binnenkomt, zeg je ‘wow, wat een gaaf gebouw’. Ik weet zeker dat dit het vetste gebouw van Hengelo wordt”, volgens eigenaar en ontwikkelaar Edwin Asveld onlangs in de Tubantia.

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00
    Andere
    nieuwsitems