Nieuws

Youssef Eddini: Leermomenten in 25 jaar MarCom

De tweede spreker bij deze editie van brand identity talks is Youssef Eddini. Na een sabbatical afgelopen jaar, begint hij per april als managing partner bij van Luyken. In zijn sabbatical heeft hij gereflecteerd op ruim 25 jaar in-house ervaring als communicatieprofessional. In zijn presentatie neemt hij ons mee naar zijn lessons learned.

Group 79

Competenties van een communicatieprofessional

Dankzij zijn ervaring weet Youssef precies aan welke competenties een communicatieprofessional moet voldoen. Je moet de juiste vragen kunnen en durven stellen en beschikken over een goede dosis inlevingsvermogen. Maar misschien wel het belangrijkste is dat je als communicatieprofessional resultaatgericht werkt. Dat je meer doet dan alleen het intranet bijhouden, maar je richt op wat je toevoegt aan het grotere geheel van je organisatie. En dat betekent vaak verder kijken dan de grenzen van de communicatie- of marketingafdeling en actief de samenwerking opzoeken.

Aansprekende merken

Youssef heeft in verschillende communicatiefuncties voor aansprekende merken gewerkt in de sectoren veiligheid (Politie Utrecht en Rotterdam), luchtvaart (KLM, Transavia), bouw (Strukton), media (NOS, NPO, Ziggo) en financiën (ABN AMRO). En is als gastdocent en examinator verbonden aan verschillende opleidingsinstituten. Als managing partner bij van Luyken gaat hij zijn 25 jaar in-house ervaring omzetten naar betekenisvolle proposities voor klanten. Lees voor meer informatie over Youssef dit interview.

Youssef is naast Betteke van Ruler spreker op brand identity talks, het jaarlijkse kennisevenement georganiseerd door RGN. Waar Betteke vanuit de theorie aantoont dat marketing en communicatie elkaar versterken als ze samenwerken, vertaalt Youssef de theorie naar de praktijk bij de NOS. Dit jaar zal het evenement plaatsvinden in het Eye filmmuseum op 16 april.

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00
    Andere
    nieuwsitems