Nieuws

Groene bewegwijzering voor een 100% duurzaam gebouw

De Energy Academy Europe is het duurzaamste onderwijsgebouw van Nederland. RGN zorgde ervoor dat de signing en bewegwijzering perfect aansluiten bij de duurzame ambitie van de organisatie en heeft een deel van de kosten op zich genomen.

Group 79

100% duurzaam

In 2016 is het volledig duurzame gebouw van de Energy Academy Europe opgeleverd. Het gebouw op de Zernike Campus in Groningen is de place-to-be voor energie experts, studenten, onderzoekers en ondernemers. Het gebouw maakt optimaal gebruik van de natuurlijke elementen aarde, water, lucht en zonlicht als primaire bronnen van energie. Benieuwd hoe ze dat doen? Bekijk dan deze animatie.

Bij een gebouw waar zo’n duurzame ambitie aan ten grondslag ligt, wordt ook goed nagedacht over de materialen van de inrichting en de bebording. De Energy Academy Europe schreef een pitch uit waarin nadrukkelijk werd gevraagd mee te denken over geschikte materialisatie voor de signing en bewegwijzering die in lijn ligt met het gebouw, de duurzame ambitie en het ontwerp van G2K.

Strategie bepalen

Gerecyclede materialen

Wij focussen in onze aanpak sterk op de toepassing van milieuvriendelijke materialen en technieken. Onze oplossing waarbij de complete bewegwijzering wordt gemaakt uit gerecyclede producten en pvc-vrije materialen was dan ook een perfecte match met het gebouw van de Energy Academy Europe.

Sustainable branding

Naast dat we zelf actief bezig zijn met het ontwikkelen van duurzame oplossingen, vinden we het belangrijk om andere duurzame alternatieven te steunen en te stimuleren. De Energy Academy Europe is een voorbeeld voor andere organisaties, en daar leveren wij vanuit onze eigen duurzaamheidsdoelstellingen graag een bijdrage aan! Om die reden hebben wij een groot deel van het bewegwijzeringsproject gesubsidieerd.

Andere projecten die wij op een soortgelijke wijze ondersteunen zijn de Amsterdamse Hortus Botanics en de CliniClowns.

Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact?
Bel ons op +31 88 987 99 00
    Andere
    nieuwsitems