Realiseer en implementeer een unieke identiteit in de bewegwijzering

ProjectBewegwijzering
ScopeZiekenhuis Isala in Meppel
UitdagingCreëer een unieke identiteit in de bewegwijzering en realiseer dat binnen 3 maanden
  
Group 79

In de snel evoluerende zorgsector, waar de dynamiek tussen de verschillende pijlers transformeert en waar meer aspecten dan alleen medische kwaliteit van belang zijn, heeft Isala Meppel een unieke plek gecreëerd. Hier wordt niet alleen persoonlijke en professionele ondersteuning geboden, maar komen zorg en innovatie samen. 

 

Navigeer met gemak in Isala Meppel

Al ruim tien jaar is RGN de vertrouwde partner van Isala, met succesvolle bewegwijzeringsimplementaties op diverse locaties, waaronder gebouwen in Zwolle, Heerde, Kampen en meer. Opnieuw werd RGN benaderd voor de begeleiding en realisatie van een nieuwe bewegwijzering in en rond het gloednieuwe ziekenhuis in Meppel.

Waar zorg en innovatie samenkomen

Het verhaal van dit project begon in mei 2020, toen de eerste contacten werden gelegd voor het bewegwijzeringsproject van dit gloednieuwe ziekenhuis. Isala, in samenwerking met Noorderboog, streefde naar een zorginstelling die persoonlijke en professionele ondersteuning biedt aan ouderen en iedereen die te maken heeft met ouderenproblematiek. Het resultaat? Een nieuw ziekenhuis, geopend op 19 maart 2022, waar zorg en innovatie samenkomen. 

RGN nam het voortouw in het gehele offerteproces, in nauwe samenwerking met potentiële partners, om er zo voor te zorgen dat elk detail perfect was afgestemd op de visie van Isala Meppel. Daarnaast hebben we een gedetailleerde inventarisatie gemaakt van alle benodigde borden, pictogrammen, en andere elementen, zowel binnen als buiten het gebouw. Dit resulteerde in een naadloze en intuïtieve ervaring voor patiënten en bezoekers. 

Een unieke identiteit

Wat dit project extra bijzonder maakte, was de keuze om een unieke identiteit te creëren voor het ziekenhuis. Hoewel overwogen werd de stijl van Isala te integreren, kozen we er, in samenwerking met Geerdes Ontwerpen en de projectmanager nieuwbouw Isala Meppel, voor om een unieke en onderscheidende uitstraling te creëren die de essentie van Isala Meppel authentiek weerspiegelt. 

Met de uiteindelijke realisatie van bijna 1800 binnenborden en folieapplicaties, en ongeveer 80 buitenborden binnen een korte periode van slechts 3 maanden, heeft RGN een meesterwerk afgeleverd. De realisatie werd met precisie uitgevoerd door Wayfinding NL, onder toezicht van RGN. 

Ervaar het gemak en de helderheid

Stap binnen in Isala Meppel en ervaar het gemak en de helderheid die onze bewegwijzering biedt. Laat ons u begeleiden door dit state-of-the-art ziekenhuis, waar elk bord en elk pictogram de belofte van zorg en service uitstraalt. Isala en RGN, partners in navigatie, partners in gezondheid. 

Group 79
 
Implementation
PreZero: rebranding van wagenpark én materiaal
 
Implementation
Een verbluffende transformatie: de nieuwe identiteit van Dijk en Waard komt tot leven
 
Implementation
Nike: The Power of Belonging
 
Implementation
Realisatie en implementatie van een unieke identiteit in de bewegwijzering bij Isala Meppel
 
Implementation
Just Eat Takeaway: inspirerende omgeving voor creatieve foodies
 
Management
Signing op chirurgisch niveau voor het ZNA ziekenhuis in Antwerpen
 
Implementation
Intertrust: een transparante visie op privacy en interior branding
 
Implementation
citizenM: One-of-a-kind hotelconcept vertaald naar meerdere internationale hotels
 
Implementation
Het Greetz gevoel als rode draad in de ‘employee’ branding
 
Management
één campusgevoel voor bijna 30.000 studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam
 
Management
Innovatief merkmanagement vanuit een sterke b(r)and
 
Management
Innovatieve signing en bewegwijzering op academisch niveau
 
Implementation
Effectieve instore campagnes voor 600+ winkels
 
Implementation
Nike instore campagnes implementeren Oost-Europa
Is jouw merk er ook klaar voor?Stuur een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Liever nu contact? Bel ons op +31 88 987 99 00